A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сутисківська громада
Вінницька область, Вінницький район

Весняний благоустрій триває

Дата: 06.04.2018 13:56
Кількість переглядів: 822

З приходом теплих весняних днів саме час  ставати більш активними та наводити лад у своєму селищі. Хоч Сутиски і так – досить доглянуте та чисте селище, але оновити – освіжити-прибрати-прикрасити  жодній території не завадить! Ні прибудинковій, ні прилеглій до якось підприємства, ні місцям загального користування. Впоратися з усім самотужки комунальне підприємство не в змозі; тож добре було б долучитися до такої корисної справи усім небайдужим жителям, хто хоче бачити своє селище красивим і охайним.

З цією метою щороку в Сутисках проходять весняні толоки, в яких участують усі свідомі та активні люди – від представників селищної влади й депутатів – до учнів шкіл та небайдужих мешканців. Саме цими погожими днями в селищі проведено прибирання центральної частини селища, зокрема прибрано обочини доріг, тротуари, побілено бордюри, загромаджено газони та озеленені території а також висаджено більше 300 саджанців дерев сосни, берези та липи (які були надані керівництвом Тиврівського райагролісу та ТОВ «Латінвест»). Крім того розпочато благоустрій старого кладовища. До цієї роботи долучились працівники селищної ради, 2-х загальноосвітніх шкіл, дошкільної установи, будинку культури, АЗПСМ, НВК, комунального підприємства та інших приватних підприємств.

Зроблено гарну справу але попереду ще чимало роботи  і закликаємо всіх жителів колективи підприємств та організацій та підприємців вже після святкування Великодня долучитися до роботи та прибрати та причепурити свої прибудинкові та прилеглі території.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь