A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сутисківська громада
Вінницька область, Вінницький район

В Сутисківській громаді розгорнули інформаційно-консультативний пункт з протидії торгівлі людьми

Дата: 30.07.2021 14:27
Кількість переглядів: 467

В день, коли світова спільнота відзначає Всесвітній день протидії торгівлі людьми (30 липня) Сутисківська громада організувала та провела  інформаційно-консультативний пункт з протидії торгівлі людьми: «Знати - корисно, розуміти - необхідно,  діяти – безпечно!». Роботу пункту з 9.00 до 11.00 год. забезпечили  посадові особи селищної ради спільно з членами Молодіжної ради  громади та дільничим  офіцером поліції.

Метою проведення цього заходу було підвищення рівня поінформованості жителів громади стосовно глобальної проблеми торгівлі людьми і привертання уваги до важкого становища жінок, чоловіків і дітей, які стали жертвами цього злочину, а також заохочування людей активно допомагати постраждалим і протидіяти торгівлі людьми.

Інформаційно-консультативний пункт з протидії торгівлі людьми викликав  неабиякий інтерес у жителів громади. Було багато запитань: «що таке торгівля людьми, які форми торгівлі людьми, як не потрапити в ситуацію торгівлі людьми, а якщо потрапили то куди звертатись. Волонтери та експерти інформаційно-консультативного пункту одразу відповідали та надавали інформацію про те, як не потрапити в тенета торгівців людьми.

Особи, які вважають себе постраждалими від торгівлі людьми можуть звернутися за допомогою до відповідальної особи в  селищній раді та отримати інформацію щодо встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми

За консультацією можна звернутися за телефоном 068 09 10 251 (селищна рада)

В області  працює телефонна  «Лінія Довіри» 0 800 75 04 75 Телефонуйте та звертайтесь  по допомог. Дзвінки безкоштовні та анонімні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь