Сутисківська громада
Вінницька область, Вінницький район

З 01 червня 2022 року в розпочинається процес прийому документів за травень 2022 року для отримання компенсації за оплату житлово-комунальних послуг для мешканців громади, які прийняли у себе внутрішньо переміщених осіб.

Дата: 31.05.2022 12:21
Кількість переглядів: 688

Фото без описуВ травні до Відділу соціального захисту та охорони здоров’я звернулось 26 власників жилих приміщень, які в квітні безкоштовно розмістили в себе 108 переселенців. 

Спеціалісти відділу узагальнили надану у заявах інформацію, визначили обсяг та джерело компенсації особам, що розмістили внутрішньо переміщених осіб, та подали переліки у  Вінницьку обласну військову адміністрацію до 12 травня. Відповідно до постанови КМУ від 19.03.2022 року №333 Вінницька обласна військова адміністрація протягом п’яти робочих днів після отримання переліків надсилає узагальнену інформацію до Мінрегіону для опрацювання питання виділення фінансування. Мінрегіон узагальнює інформацію, подану обласними військовими адміністраціями та готує проект рішення Кабінету Міністрів України про виділення коштів.

З 01 червня 2022 року в розпочинається процес прийому документів за травень 2022 року для отримання компенсації за оплату житлово-комунальних послуг для мешканців громади, які прийняли у себе внутрішньо переміщених осіб.

Нагадуємо, що для отримання компенсації особа, що розмістила внутрішньо переміщених осіб, не пізніше ніж протягом п’яти днів з дня закінчення звітного місяця подає до Відділу заяву за визначеною формою в паперовій або в електронній формі (на адресу sutyskysz@gmail.com).

У разі подання заяви в паперовій формі особа, що розмістила внутрішньо переміщених осіб, пред’являє:

- документ, який посвідчує його особу;

- документ, що підтверджує право власності або користування житловим приміщенням, або документ, що підтверджує повноваження представника власника.

У разі подання заяви в електронній формі до такої заяви додаються електронні копії (фотокопії):

- документа, який посвідчує особу, що розмістила внутрішньо переміщених осіб;

- документа, що підтверджує право власності або користування житловим приміщенням, або документа, що підтверджує повноваження представника власника.

Заява розглядається спеціалістами Відділу протягом п’яти робочих днів з дня її отримання. Перебіг п’яти робочих днів розпочинається з дня, що настає за днем отримання такої заяви. Протягом строку розгляду заяви проводиться перевірка наведених у заяві відомостей з відвідуванням (у разі потреби) місця розміщення внутрішньо переміщених осіб, зокрема з метою перевірки факту такого розміщення, його безоплатності, кількості розміщених осіб та умов їх проживання, паперових та електронних документів, що посвідчують особу, а також свідоцтва про народження внутрішньо переміщеної особи, довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, документів, що підтверджують приналежність до вразливих груп населення або їх соціальний статус.

У разі коли за результатами перевірки встановлено факт надання у заяві недостовірної інформації, Відділ приймає  рішення про відмову у виплаті компенсації.

За детальною інформацією звертайтесь в Відділ соціального захисту та охорони здоров'я Сутисківської селищної ради.

Довідки за тел. (068)0910251


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь