A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сутисківська громада
Вінницька область, Вінницький район

Відбулась тематична зустріч «Ми - проти жорстокого поводження з дітьми» в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

Дата: 02.12.2022 13:08
Кількість переглядів: 198

Дитині легко заподіяти шкоду. Вразливість  дітей до насильства пояснюється  їх  фізичною, психологічною та соціальною незрілістю, а також залежним, підлеглим становищем по відношенню до дорослих, будь то батьки, опікуни, вихователі, вчителі.

Велику роль в  розповсюдженні   жорстокості до дітей відіграє необізнаність батьків  або осіб, які їх замінюють, про те, які заходи  впливу неприпустимі  по відношенню до дитини, нерозуміння того, що  не кожне покарання  іде їй на користь.

 Не менш важливе значення має також низький рівень правової культури населення, саме тому Службою у справах дітей, сім’ї та молоді Сутисківської селищної ради (Никодим Л.П.) спільно з Тиврівським бюро правової допомоги Вінницького місцевого центру з надання  безоплатної правової допомоги (Мачай Я.Л.)  проведено, в рамках акції «16 днів проти насилля»  тематичну зустріч на тему протидії  домашньому насильству та жорстокому поводженню з дітьми.

Зустріч була проведена в форматі відкритого кола.

У заході взяли участь: заступник селищного голови Савчук А.А., головний спеціаліст  служби у справах дітей  Вінницької районної військової адміністрації  Павлішина І.В., представники відділу освіти, культури, спорту і туризму Сутисківської селищної ради ( Шакаєва Н.В., Коцага З.Г.), відділу соціального захисту та охорони здоров’я Сутисківської селищної ради Товкань Р.В., ЦНСП Сутисківської селищної ради Мусійчук О.П., практичний психолог ЗДО «Пролісок» Демова С. та багатодітні сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Основний меседж до учасників зустрічі це - донесення інформації щодо  проявів домашнього насильства, його причин  та наслідків.

Під час заходу, усі учасники отримали інформацію щодо переліку послуг та видів допомог, які надають державні органи та органи місцевого самоврядування, що функціонують на території Сутисківської громади.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь