A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сутисківська громада
Вінницька область, Вінницький район

17 вересня Україна відзначає День усиновлення.

Дата: 18.09.2023 10:28
Кількість переглядів: 420

День усиновлення - це свято людяності, милосердя, великодушності, це надзвичайно тепле свято для всієї української громади і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною. 

Сьогодні все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Розвиток сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, підтримка сімей, у яких вони виховуються, зменшення кількості таких дітей у інтернатних закладах є одним із головних завдань державної політики в галузі захисту прав дитини.

    На обліку служби у справах дітей та сім’ї Сутисківської селищної ради під опікою перебуває тринадцять дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. Також слід зазначити, що на територію Сутисківської ТГ, у зв'язку з військовою агресією російської федерації проти України,  евакуйовано дитячий будинок сімейного типу (ДБСТ) та дві сім’ї опікунів, в яких виховується 11 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

           Сутисківською селищною радою до Дня усиновлення було відвідано опікунів, піклувальників та батьків-вихователів, які проживають на території громади та висловлено подяку за небайдужість до дитячої долі, високу відповідальність, самовідданість та чуйність у вихованні дітей.

Шановні усиновителі, опікуни, піклувальники,

прийомні батьки та батьки-вихователі!

    Прийміть доземний уклін та найщиріші вітання з нагоди Дня усиновлення. Ви дали кожній дитині, яка зростає у Вашій сім'ї, найважливіше – щастя мати родину. Ви відкрили своє серце, розділили свою любов і душевне тепло. Взяти на виховання дитину, яка за різних життєвих обставин втратила свою сім'ю,  означає – проявити милосердя. Це заслуговує на повагу та шану оточуючих. Нехай у Ваших домівках оселиться щастя, добробут та родинне благополуччя, завжди лунає дитячий сміх.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь