Сутисківська громада
Вінницька область, Вінницький район

Повідомлення про громадське обговорення проекту містобудівної документації

Дата: 18.09.2023 16:15
Кількість переглядів: 247

Сутисківська селищна рада повідомляє, що відповідно до законів України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про стратегічну екологічну оцінку» розробляється та подається на громадське обговорення проект містобудівної документації «Детальний план території (на двох ділянках загальною площею 0,3167га), для будівництва СТО із авто мийкою зі зміною цільового призначення ділянок по вул. Соборна 314 в смт Сутиски Вінницького району, Вінницької області» (далі по тексту ДПТ) та звіт про стратегічну екологічну оцінку (далі по тесту СЕО).

Підставою для розроблення ДПТ та СЕО є - рішення 17 сесії Сутисківської селищної ради 8 скликання від 16 вересня 2022 року №264  «Про розроблення детального плану території».

Замовник розроблення ДПТ та СЕО – Сутисківська селищна рада.

Розробник ДПТ та СЕО – ТОВ «СТОКОЛОН».

Мета розроблення – обґрунтування можливості розміщення та експлуатації СТО із авто мийкою по вул. Соборна 314 в смт Сутиски Вінницького району, Вінницької області.

Територія детального планування площею 0,3167га розташована по вул. Соборна 314 в смт Сутиски.

Ознайомитись з матеріалами ДПТ та СЕО можна у приміщенні Сутисківської селищної ради за адресою: Вінницька обл., Вінницький р-н, смт Сутиски пр. Перемоги, буд. 21, тел. 098 674 4949 (в робочі дні тижня з 9:00 до 17:00 год) та на офіційному веб-сайті Сутисківської селищної ради у розділі "Громадське обгооврення".  

Всім зацікавленим особам протягом 30 днів з дня опублікування даного оголошення пропонується надати в письмовому вигляді відповідні пропозиції та рекомендації на адресу: 23320, Вінницька обл., Вінницький р-н, смт Сутиски пр. Перемоги, буд. 21, або в електронному вигляді на електронну адресу: vkvz_sut_tg@ukr.net для врахування їх у вказаному проекті містобудівної документації. Останній день прийняття пропозицій – 18 жовтня 2023 року.

Відповідальний за забезпечення організації розгляду письмових пропозицій – в.о. начальника - спеціаліст 1 категорії відділу комунальної власності, земельних відносин, містобудування, житлово-комунального господарства та благоустрою Сутисківської селищної ради Чорна Ірина Ігорівна.

Презентація матеріалів ДПТ та СЕО розробником та громадські слухання щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації відбудуться  19 жовтня 2023 року об 11.00 год. у приміщенні актової зали Сутисківської селищної ради за адресою : смт Сутиски пр. Перемоги, буд. 21.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь