Сутисківська громада
Вінницька область, Вінницький район

До Міжнародного дня захисту дітей проведено розважальний захід «Стежками дружби»

Дата: 04.06.2024 12:09
Кількість переглядів: 70

Фото без описуЩороку 1 червня в Україні відзначається свято маленьких громадян нашої країни — Міжнародний день захисту дітей.

На честь цього свята службою у справах дітей та сім’ї Сутисківської селищної ради спільно з ЦКД «Райдуга» Сутисківської селищної ради було проведено святковий розважальний захід "Стежками дружби" для діток, які перебувають в складних життєвих обставинах, а також для дітей -  сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Напевно недарма таке чудове і світле свято відзначають саме влітку. Адже це найкраща пора року – коли все навколо розпускається, квітне і буквально дихає життям.

Такі самі відчуття викликають діти. Найкраще, що у нас є. Вони надихають, спонукають до нових досягнень, повертають віру в життя.

Давайте ніколи не забувати, що ці маленькі люди потребують ласки, любові, уваги й турботи. Ми зобов’язані зробити все можливе, щоб наша малеча росла щасливою, розумною, здоровою і талановитою. Нехай наших діток оточують доброта і розуміння, а їхні мрії завжди збуваються.

Бажаємо всім нам безмежного терпіння, любові та мудрості у стосунках з нашими дітками! Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь