До уваги підприємців та власників (керівників) торгівельних підприємств та закладів громадського харчування!
Вінницька обласна та Вінницька районна комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, Вінницьке районне управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області звертають увагу на те, що літня спека сприяє поширенню гострих токсико-інфекційних захворювань, у тому числі таких як сальмонельоз, ботулізм.
Забезпечення неухильного дотримання законодавства про безпечність харчових продуктів під час транспортування, зберігання, переробки, пакування та їх реалізації, а також відповідності харчових продуктів вимогам законодавства про безпечність та окремих показників якості харчових продуктів, наявності товаро-транспортних накладних є загально обов’язковими вимогами.
Дотримання правил торгівлі харчовими продуктами є запорукою безпеки та здоров’я громадян.
З повагою,
відділ комунальної власності, земельних відносин,
містобудування, житлдово-комунального господарства
та благоустрою Сутисківської селищної ради.