A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сутисківська громада
Вінницька область, Вінницький район

Новини

Дата: від до Скинути

За час війни допомоги від ФССУ отримав 1 мільйон українців

За час війни допомоги від ФССУ отримав 1 мільйон українців

З початку війни Фонд соціального страхування України виплатив майже шість мільярдів гривень лікарняних і декретних допомог. Матеріальне забезпечення від ФССУ у війну отримав понад один мільйон працюючих українців.

13:03 29.07.2022

ЯК ВБЕРЕГТИСЯ  ВІД  ПЕРЕОХОЛОДЖЕННЯ В СХОВИЩІ

ЯК ВБЕРЕГТИСЯ ВІД ПЕРЕОХОЛОДЖЕННЯ В СХОВИЩІ

Унаслідок військового вторгнення російської федерації  на територію України, мешканці деяких міст змушені дні та ночі проводити у сховищах, аби вберегти себе та своїх рідних від обстрілів. Деколи середня температура там не досягає +10 °C. У таких умовах легко переохолодитися.

15:50 22.07.2022

Потерпілі українці отримали ліки і медвироби на 32,6 млн грн за кошти Фонду соціального страхування України

Потерпілі українці отримали ліки і медвироби на 32,6 млн грн за кошти Фонду соціального страхування України

Майже сім тисяч потерпілих на виробництві громадян України було забезпечено лікарськими засобами та виробами медичного призначення за кошти Фонду соціального страхування України у І півріччі 2022 року. На повне забезпечення усіма необхідними ліками і медичними виробами Фонд направив 32,6 мільйона гривень.

09:04 20.07.2022

Якщо стало відомо  про факти корупційних  правопорушень

Якщо стало відомо про факти корупційних правопорушень

У разі коли Вам стало відомо  про факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України «Про запобігання корупції»,  вчинених особами рядового і начальницького складу, працівниками підрозділів Вінницького районного управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області,  за наявності обґрунтованого переконання, що інформація є достовірною, Ви можете повідомити  про це за «телефоном довіри» до органів СБУ, ДСНС, ДБР, Прокуратури України, МВС, тощо.

14:16 19.07.2022

Пора жнив - особливий пожежонебезпечний період

Пора жнив - особливий пожежонебезпечний період

Загрозливу обстановку створюють спекотна погода, сухі хліба, енергонасичені хлібозбиральні агрегати, які нерідко знаходяться у не справному стані, а також людська недбалість та безвідповідальність.

11:48 18.07.2022

При оголошенні сигналу "Повітряна тривога!"

При оголошенні сигналу "Повітряна тривога!"

Наказ начальника Вінницької обласної військової адміністрації від 14.07.2022 № 1088 "Щодо проведення евакуації працівників та відвідувачів підприємств, установ та організацій при оголошенні сигналу "Повітряна тривога"

12:40 15.07.2022

Позначка зв’язку хвороби або травми із виробництвом в е-лікарняному встановлюється лікарями Фонду соціального страхування України

Позначка зв’язку хвороби або травми із виробництвом в е-лікарняному встановлюється лікарями Фонду соціального страхування України

Застраховані особи отримують від Фонду соціального страхування України компенсацію втраченого за час лікування заробітку незалежно від причин настання тимчасової непрацездатності (виключення – непрацездатність, викликана сп’янінням, протиправною діяльністю тощо). Однак якщо у загальних випадках розмір допомоги від ФССУ буде залежати від тривалості страхового стажу, то в разі травмування під час виконання посадових обов’язків чи профзахворювання Фонд профінансує допомогу в обсязі 100% середнього доходу незалежно від стажу.

09:26 15.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь