A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сутисківська громада
Вінницька область, Вінницький район

Новини

Дата: від до Скинути

ПАМ'ЯТКА НАСЕЛЕННЮ

ПАМ'ЯТКА НАСЕЛЕННЮ

В Україні заборонені продаж, використання та передача салютів, феєрверків та петард під час дії воєнного стану.

16:22 27.12.2023

Умови ведення бізнесу мають бути рівними для всіх

Умови ведення бізнесу мають бути рівними для всіх

ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує, що починаючи з 01.01.2022 припинено дію пільги щодо незастосування платниками єдиного податку другої - четвертої груп (фізичними особами - підприємцями) реєстраторів розрахункових операцій або програмних РРО. Відтак, суб'єкти господарювання зобов'язані проводити розрахунки через РРО/ПРРО та надавати споживачам встановленої форми розрахункові документи. Відрадно, що на Вінниччині помітно збільшилась кількість суб’єктів господарювання, які приєднались до обов’язку, щодо фіскалізації своїх розрахунків. Станом на 18 грудня поточного року в області вже зареєстровано майже 28 тисяч РРО/ПРРО.

10:07 22.12.2023

Про роботу банків у період завершення бюджетного 2023 року

Про роботу банків у період завершення бюджетного 2023 року

ГУ ДПС у Вінницькій області звертає увагу платників, що Державна казначейська служба України на своєму вебпорталі розмістила інформацію щодо роботи банків у період завершення бюджетного 2023 року та початку 2024 року. Відтак, останнім днем проведення платежів за видатками клієнтів органів Казначейства в бюджетному 2023 році є 27 грудня 2023 року. 27 грудня 2023 року до 17.30 завершується прийняття електронних документів клієнтів із системи дистанційного обслуговування «Клієнт-казначейства - Казначейство» (далі – СДО) до облікових систем АС «Є-Казна Доходи», АС «Є-Казна». У період з 30 грудня 2023 року по 01 січня 2024 року прийняття органами Казначейства електронних документів від клієнтів через СДО не здійснюється. Клієнтська частина СДО у зазначений період працює у штатному режимі (доступний перегляд інформації, друк виписок, функції формування та візування документів). У період з 27 грудня 2023 року по 29 грудня 2023 року Казначейство працює в системі електронних платежів Національного банку України (далі – СЕП НБУ) у звичайному режимі та здійснює зарахування надходжень до бюджетів усіх рівнів та інших платежів (поповнення рахунків з електронного адміністрування податків, перерахування коштів єдиного соціального внеску, митних платежів та ін.) на рахунки, відкриті в Казначействі. У період з 30 грудня 2023 року по 01 січня 2024 року включно міжбанківські платіжні операції через СЕП НБУ від Казначейства та/або на адресу Казначейства не здійснюються (учасники СЕП НБУ не зможуть здійснювати платежі на адресу Казначейства, а Казначейство – на адресу учасників СЕП). Тож при проведенні розрахунків з бюджетом просимо врахувати вищезазначену інформацію. Звичний режим роботи органів Казначейства відновлюється з 02 січня 2024 року.

16:00 18.12.2023

Переваги внесення відомостей до Державного земельного кадастру на підставі розробленої містобудівної документації - комплексного плану просторового розвитку території територіальної громади, генерального плану населеного пункту, детального плану.

Переваги внесення відомостей до Державного земельного кадастру на підставі розробленої містобудівної документації - комплексного плану просторового розвитку території територіальної громади, генерального плану населеного пункту, детального плану.

З набранням чинності 24.07.2021  Закону України від 17.06.2020 №711-IX “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо планування використання земель” спрощено процедуру зміни цільового призначення земельних ділянок (далі – Закон-711).

15:59 14.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь