A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сутисківська громада
Вінницька область, Вінницький район

Новини

Дата: від до Скинути

ДО УВАГИ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ ТА ГРОМАДСЬКИХ ОБ’ЄДНАНЬ! Про формування складу Ради з питань внутрішньо переміщених осіб.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 4 серпня 2023 року № 812 «Про затвердження Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб» виконавчим комітетом Сутисківської селищної ради заплановано утворення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб (далі - Рада).

15:52 21.09.2023

Дотримання правил безпеки при користуванні газом збереже вам життя

З початку року аварійно-диспетчерська служба АТ «Вінницягаз» виконала майже 15 тис. заявок за номером 104. На жаль, через недотримання правил безпеки при користуванні газом мали місце нещасні випадки. Зокрема, отруєння чадним газом, пожежі та інші аварійні ситуації. Збережіть своє життя та здоров’я, дотримуйтеся правил безпеки при використанні газу в побуті.

08:58 20.09.2023

Повідомлення про громадське обговорення проекту містобудівної документації

Сутисківська селищна рада повідомляє, що відповідно до законів України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про стратегічну екологічну оцінку» розробляється та подається на громадське обговорення проект містобудівної документації «Детальний план території (на двох ділянках загальною площею 0,3167га), для будівництва СТО із авто мийкою зі зміною цільового призначення ділянок по вул. Соборна 314 в смт Сутиски Вінницького району, Вінницької області» (далі по тексту ДПТ) та звіт про стратегічну екологічну оцінку (далі по тесту СЕО).

16:15 18.09.2023

17 вересня Україна відзначає День усиновлення.

День усиновлення - це свято людяності, милосердя, великодушності, це надзвичайно тепле свято для всієї української громади і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною. 

10:28 18.09.2023

У Вінницькій області стартувала інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен»

У вересні цього року стартувала Всеукраїнська інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен», мета якої – посилити комунікацію між усіма органами влади, які опікуються ВПО, сприяти ефективній інтеграції переселенців у суспільне життя громад, а також стимулювати їх до пошуку роботи.

11:23 13.09.2023

«Ти як?»: Вінницька обласна служба зайнятості долучається до Всеукраїнської програми ментального здоров’я

У рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?», що здійснюється за ініціативи Олени Зеленської, міжнародними експертами Israel Trauma Coalition та ГО «Безбар'єрність» проводилося навчання з основ психологічної підтримки для працівників служби зайнятості.

16:55 11.09.2023

Увага! Заходи щодо профілактики захворювання сказу!

На виконання протоколу Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Кабінеті Міністрів України від 23.08.2023 №16 та Плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних інфекційних і паразитичних хвороб тварин у Вінницькій області на 2023 рік в третій декаді травня 2023 року планується проведення весняної кампанії з пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин у 2023 році з урахуванням Закону України від 24.02.2022 №2102-ІХ «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні»

11:06 07.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь